Vitamine B12 tekort

In mijn praktijk kom ik nogal eens in contact met mensen die zeer vermoeid zijn en onverklaarbare klachten hebben op allerlei gebied.

De klachten uiten zich in Extreme Vermoeidheid, Problemen met het Zenuwstelsel (allerlei neurologische aandoeningen), Psychische aandoeningen (depressie( ook postnatale depressie!!), burn-out, angst etc), Hart-en vaatproblemen, Ontwikkelingsstoornissen en leerproblemen bij kinderen, gedragsproblemen of autisme bij kinderen, Verzwakt immuunsysteem en auto-immuunziekten, Onvruchtbaarheid, Fybromyalgie en in kankerprocessen kan Vit.12 nog veel mooi werk doen.

Mensen met een maagverkleining en Vegetariers of Veganisten hebben zeer vaak een Vit B12 tekort maar dit wordt gemaskeerd door het Foliumzuurgehalte in het bloed.

Echter Vitamine B12 wordt niet zomaar als supplement in het lichaam opgenomen waardoor resultaten uitblijven.

De resultaten zijn verbluffend!. Na 1 of 2 kuren van een maand voelen zeer veel mensen zich weer vitaal en energiek. Er wordt met 2 soorten B12 gewerkt in combinatie met Foliumzuur.

Voor de spiritueel geinteresseerden: Vit B12 is een vitamine welke in de "Nieuwe Tijd" essentieel is voor het lichaam. Het reguleert de omvorming van het lichaam bij hogere trillingen en het kunnen aanpakken van een hoger bewustzijn.

Vit. B12 zuigtabletten zijn verkrijgbaar via mijn praktijk zonder consult. Bestelling via mail: nardadegier@hotmail.com of via mijn site www.supervitamientje.nl